meetingleuven

Wat zijn handige zakelijke trainingen voor de ontwikkeling van je personeel?

Het is belangrijk om je personeel de mogelijkheid te geven om zichzelf te verbeteren. Dit kan je onder andere doen door een cursus zakelijk Nederlands van ILC te geven. 

 

Wat is een cursus zakelijk Nederlands van ILC?

Of je nu Nederlands bent en daarbij ook nog eens vloeiend Nederlands kan spreken of een buitenlander bent die pas Nederlands heeft geleerd, in beiden gevallen kan het volgen van een cursus zakelijk Nederlands van ILC een zeer goede optie zijn. Op deze manier leert je personeel hoe ze zakelijke mails kunnen schrijven, goed opgestelde zakelijke rapportages kunnen maken en alle bijbehorende spelling en grammatica regels. Zo schrijf je namelijk anders naar een collega, dan je eventueel naar een klant doet. 

 

Hoe wordt er les gegeven bij een cursus zakelijk Nederlands van ILC?

Als je er dus over na zit te denken of je jouw personeel een cursus zakelijk Nederlands van ILC wilt geven, is het wel zo handig om te weten hoe er les wordt gegeven. De cursus moet namelijk niet de werktijd beïnvloeden, maar wel het personeel de mogelijkheid geven om er voldoende aan te werken. Gelukkig houdt de cursus rekening met ieder individueel. Hierdoor krijgen ze een cursus op maat. Er wordt dus rekening gehouden met eventuele wensen, voorkeuren, niveau en tijd. De cursus zorgt er niet alleen voor dat de zakelijk Nederlands van je personeel veel beter wordt, het zorgt er ook voor dat het op een veel snellere en leukere manier gedaan wordt. 

Cursus blindtypen

Nog een goede cursus voor de ontwikkeling van je personeel, is het volgen van een blindtypen cursus. Zeker in combinatie met de cursus zakelijk Nederlands van ILC. 

In een cursus blindtypen leren ze niet alleen daadwerkelijk het blind typen, maar ook snel typen. Hierdoor kunnen ze binnen nog een snellere tijd rapportages maken van aantekeningen die ze hebben geschreven. Lees meer over de cursussen om er zeker van te zijn of dit wat voor jouw personeel is. 

Waar is de cursus zakelijk Nederlands van ILC?

Er zijn verschillende mogelijkheden om de cursus zakelijk Nederlands te volgen. Wanneer je wilt dat meerdere personeelsleden deze cursus gaan volgen, kan je er voor kiezen om de leraar naar kantoor te laten komen. Dit is een voordeel voor zowel je personeel als voor de leraar. 

Als dit niet mogelijk is kan je er ook voor kiezen om de cursus online te volgen of op locatie in Den Bosch.