meetingleuven

Wanneer is Black Friday het komende jaar?

Black Friday 2021 zit er net op, maar gelukkig komt dit elk jaar weer terug. Je leest het goed, Black Friday 2022 komt volgend jaar weer terug. Het keert namelijk elk jaar terug in eind november. Tijdens deze vrijdag, en vaak ook de dagen hiervoor en erna, kun je de beste deals scoren. Je ziet dan overal hoge kortingen en prijsverlagingen op populaire producten. Eind november is de perfecte tijd om inkopen te doen voor kerst of alvast het nieuwe jaar. Wanneer is Black Friday? Black Friday 2022 zal het komende jaar plaatsvinden op en rondom vrijdag 25 november.

 

Black Friday 2022 van Amerika naar Europa

Black Friday keert elk jaar weer terug in eind november en dat heeft een reden. Black Friday is namelijk door succes overgewaaid van Amerika naar Europa. Hier is Black Friday de vrijdag na Thanksgiving, dat op de vierde donderdag in november wordt gevierd. Veel mensen zijn die vrijdag erna vrij en zien dat als de perfecte dag om alvast kerstinkopen te doen. Deze winkeldag was dan ook een van de drukste van het jaar. Winkels en merken speelden hierop in, boden de beste deals aan om winkeliers aan te trekken en trokken zo nog meer winkeliers aan. Zo werd het dus de drukste winkeldag van het jaar: black Friday.

 

Deze deals keren naar verwachting terug tijdens Black Friday 2022

Black Friday 2021 is weer een succes geweest en naar onze verwachting wordt Black Friday 2022 dat ook weer. Wij verwachten dat veel goede deals weer terug zullen keren. Populaire producten zoals merkkleding, sneakers, technologie zoals computers en telefoons, huishoudproducten zoals stofzuigers en airfryers zullen naar onze verwachting weer in de aanbieding komen tijdens Black Friday 2022. Deze populaire producten worden elk jaar weer met korting te koop gezet en naar onze verwachting ook weer in het komende jaar.